TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

Nieuwjaarsreceptie TC de Liemers 2023

Beste mensen: Welkom op deze Nieuwjaarsreceptie van TC de Liemers
Het doet me genoegen dat we na twee jaar weer eens de Nieuwjaarsreceptie kunnen houden.
Zoals gebruikelijk wil ik eerst terugkijken op het afgelopen jaar en daarna even vooruitblikken naar dit nieuwe jaar.

Vorig jaar begonnen we onze activiteiten helaas niet met een Nieuwjaarsreceptie. Dat was toen het gevolg van de corona- pandemie. Gelukkig lukt het dit jaar wel.

Het afgelopen jaar hebben veel TC de Liemersleden zich weer ingezet voor onze club. Sommige leden zijn zelfs het hele jaar door actief voor onze club.

Denk daarbij aan de wegkapiteins. Door hun werk kunnen wij het hele jaar veilig en met veel plezier mooie tochten fietsen. Als bestuur zijn we er trots op dat al onze 17 wegkapiteins gecertificeerd zijn.

Door het werk van de Commissies kunnen wij niet alleen onze Classic en Montferlandtocht organiseren, maar ook de clubritten en MTB-tochten fietsen. En niet te vergeten de Tandje Ouder ritten. En dat alles in de fraaie clubkleding. En wie weet toveren de weekendcommissies dit jaar toch weer een aantrekkelijk clubweekend uit de hoge hoed.

Al het werk van de Redactie van Wiel aan Wiel maakt dat wij vier keer per jaar kunnen genieten van een mooi en lezenswaardig clubblad. Dat de bezorgers bij de leden in de brievenbus stoppen.

Ook de coördinatoren “Lief & Leed”, Ab en Marijke, zijn nog steeds actief. Het lijkt erop dat zij het met het vergrijzende ledenbestand steeds drukker krijgen. Daarnaast verzorgen zij ook nog onze versnaperingen aan de bar.

Subcategorieƫn

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.