TC de Liemers

Zondag 6 oktober 2019

Een van de mooiste Mountainbiketochten van Nederland door de prachtige Montferlandse bossen. NIEUW....... Gravel tocht.........
ATB de Pedaleur en Toerfietsclub TC de Liemers hebben wederom de handen in elkaar geslagen en mooie routes uitgestippeld. Plekken waar je misschien nog nooit geweest bent en nu krijg je de mogelijkheid.

Voor welke lus ga jij?

Ja, je leest het goed. De routes zijn compleet aangepast en vernieuwd. Vier fantastische lussen die door de bossen van het Montferland gaan. Bepaal zelf welk lus je wilt fietsen. Neem je nou de MTB mee of ga je voor de GRAVEL tocht. Beide tochten kennen elk twee afstanden, de MTB routes zijn 40 en 60 km, de GRAVEL routes zijn 30 en 70 km.

Gastvrij onderkomen

We hebben onze start- en finishlocatie gewijzigd. Bij HCR ’t Heuveltje zal jij gastvrij worden ontvangen. Het adres is St. Jansgildestraat 27, 7037 CA Beek, Gelderland. Ook de verzorging onderweg zal prima zijn. We zijn immers niet voor niets gewaardeerd als een drie sterrentocht.Aanmelden

Je hoeft je niet vooraf in te schrijven. Op de dag zelf kun je je aanmelden en middels ‘Scan & Go’ kun je ook snel op pad. Vanaf 08:30 uur kun je starten. En natuurlijk is samen fietsen leuker, dus breng het onder de aandacht van jouw (fiets)vrienden, collega’s en iedereen waarmee je deze unieke dag/kans mee wilt maken!

Vanzelfsprekend hebben we volledig uitgepijlde routes en ruime parkeergelegenheid bij de start.