TC de Liemers

Indien u lid wenst te worden van TC de Liemers kunt u HIER het inschrijfformulier vinden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze ledenadministrateur Ed Bouwman via (06-22864502) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ledenadministratie

U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw aanmelding met opgave van de verschuldigde contributie. U dient deze eerste contributie binnen 14 dagen na aanmelding te voldoen op de hieronder vermelde bankrekening. Na ontvangst van de contributie wordt uw aanmelding in behandeling genomen en wordt de digitale ledenpas aangevraagd bij de NTFU. Een nieuw lid ontvangt het lidnummer per e-mail van de NTFU. Men kan de ledenpas activeren door zich (gratis) te registreren op Fietssport.nl en het NTFU-lidnummer hieraan te koppelen. Dit kan via Mijn gegevens onder het kopje Accountgegevens.

Als de aanmeldingsprocedure is afgerond ben je verzekerd conform de NTFU-voorwaarden. Als je van de penningmeester een bericht hebt ontvangen dat je contributie is voldaan, kun je via de link die je hebt gekregen van de ledenadministrateur je clubkleding bestellen. Deze dien je te dragen wanneer je deelneemt aan een van onze clubritten.

Net als veel andere verenigingen kent TC de Liemers een z.g. vrijwilligersbeleid. Leden worden geacht maximaal 1x in de 2 jaar een paar uurtjes te assisteren bij de organisatie van de TC de Liemers Classic (toerfietsen) of de Montferlandrit (MTB). Een nadere uitwerking kun je vinden in ons Huishoudelijk Reglement (art. 42) dat je HIER kunt downloaden.

Bankrelatie: Rabobank Duiven nr. NL59RABO0374803889 t.n.v. TC de Liemers-W.Nass.

De contributie voor het jaar 2024 - bij automatische incasso - is als volgt:

€ 60,00 lid
€ 56,00 gezinslid
€ 30,00 donateur
€ 30,00 M-lid, reeds NTFU-lid bij andere vereniging of zelfstandig lid bij de NTFU.

Bij aanmelden na 1 september kan men gebruik maken van de z.g. "1-september-regeling".
Voor 2024 is dit € 80,00.
Middels een geringe bijbetaling (€ 20,00) is de contributie dan voldaan van 1 september t/m 31 december van het jaar daarop. Per saldo levert dit voor u een voordeel op van € 30,00. Bij de ontvangstbevestiging van uw aanmelding wordt de verschuldigde contributie medegedeeld.

Afmelden: schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministratie (zie boven) vóór 1 december.
Stilzwijgende verlenging van het lidmaatschap met een jaar is toegestaan.

Het lidmaatschap van TC de Liemers biedt u een aantal voordelen:

U ontvangt 6x per jaar FietsSport Magazine van de NTFU. Een blad boordevol informatie voor alle toerfietsers. Een greep uit de inhoud: fietsreizen, trainingsadviezen, fietsonderdelen, fietsshop, medische adviezen, kleding, voeding, toertochtkalender en natuurlijk ook de officiële mededelingen van het Hoofdbestuur van de NTFU.

  • U ontvangt clubkleding tegen gereduceerd tarief.
  • U ontvangt meerdere keren per jaar Wiel aan Wiel, het clubblad van TC de Liemers.
  • Als nieuw lid ontvangt u van de NTFU de Ledenpas. Op vertoon van deze (digitale) pas kunt u tegen gereduceerd tarief deelnemen aan tochten, georganiseerd door bij de NTFU aangesloten verenigingen. Deze ledenpas is geldig zolang het lidmaatschap duurt. 
  • Als Ledenpas-houder bent u verzekerd. In de standaard-verzekering is onder andere de vergoeding van materiële schade aan de fiets en persoonlijke eigendommen ten gevolge van een ongeval geregeld. Je bent niet alleen verzekerd tegen schade tijdens een NTFU-evenement, maar ook als je alleen of met clubgenoten gaat fietsen. Heb je meerdere fietsen, bijvoorbeeld een racefiets en een mountainbike, dan hoef je ze niet beiden te verzekeren. Je bent verzekerd voor de fiets waarop je op dat moment fietst.
  • Op vertoon van je Ledenpas (persoonsgebonden) ontvang je 25% korting op een lidmaatschap bij onze adverteerder AeroFitt. Bovendien betaal je geen inschrijfkosten.
  • U ontvangt een wekelijkse, digitale nieuwsbrief met alle activiteiten op een rij.
  • Al onze clubritten zijn digitaal, in GPX-formaat beschikbaar voor navigatie.
  • Bij officiële aangemelde clubritten is fietsen in de nieuwste/laatste versie clubkleding verplicht.