TC de Liemers

Indien u lid wenst te worden van TC de Liemers kunt u HIER het inschrijfformulier vinden.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met onze ledenadministrateur Wim Peters via (06-55421396) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ledenadministratie

U ontvangt vervolgens een bevestiging van uw aanmelding met opgave van de verschuldigde contributie. U dient deze eerste contributie binnen 14 dagen na aanmelding te voldoen op de hieronder vermelde bankrekening. Na ontvangst van de contributie wordt uw aanmelding in behandeling genomen en wordt de ledenpas aangevraagd bij de NTFU. Zodra deze kaart aan u wordt verstrekt bent u verzekerd conform de NTFU-voorwaarden.

Net als veel andere verenigingen kent TC de Liemers een z.g. vrijwilligersbeleid. Leden worden geacht maximaal 1x in de 2 jaar een paar uurtjes te assisteren bij de organisatie van de TC de Liemers Classic (toerfietsen) of de Monferlandrit (MTB). Een nadere uitwerking kun je vinden in ons Huishoudelijk Reglement (art. 42) dat je HIER kunt downloaden.

Bankrelatie: Rabobank Duiven nr. NL59RABO0374803889 t.n.v. TC De Liemers-W.Nass.

De contributie voor het jaar 2018 - bij automatische incasso - is als volgt:

€ 50,00 lid
€ 46,00 gezinslid
€ 25,00 donateur
€ 23,00 M-lid, reeds NTFU-lid bij andere vereniging

Bij aanmelden na 1 september kan men gebruik maken van de z.g. "1-september-regeling".
Voor 2018 is dit € 70,00.
Middels een geringe bijbetaling (€ 20,00) is de contributie dan voldaan van 1 september t/m 31 december van het jaar daarop. Per saldo levert dit voor u een voordeel op van € 30,00. Bij de ontvangstbevestiging van uw aanmelding wordt de verschuldigde contributie medegedeeld.

Afmelden: schriftelijk of per e-mail bij de ledenadministratie (zie boven) vóór 1 december.
Stilzwijgende verlenging van het lidmaatschap met een jaar is toegestaan.

Het lidmaatschap van TC de Liemers biedt u een aantal voordelen:

U ontvangt 6x per jaar FietsSport Magazine van de NTFU. Een blad boordevol informatie voor alle toerfietsers. Een greep uit de inhoud: fietsreizen, trainingsadviezen, fietsonderdelen, fietsshop, medische adviezen, kleding, voeding en natuurlijk ook de officiële mededelingen van het Hoofdbestuur van de NTFU.

 • U ontvangt clubkleding tegen gereduceerd tarief.
 • U ontvangt meerdere keren per jaar Wiel aan Wiel, het clubblad van TC de Liemers.
 • Als nieuw lid ontvangt u van de NTFU de Ledenpas. Op vertoon van deze kaart kunt u tegen gereduceerd tarief deelnemen aan tochten, georganiseerd door bij de NTFU aangesloten verenigingen. Ingaande jaargang 2017 is de ledenpas geldig zolang het lidmaatschap duurt. Men ontvangt niet meer jaarlijks een nieuw exemplaar. Vanaf 2019 wordt er alleen nog maar een digitaal exemplaar verstrekt.
 • Bij de start van het nieuwe seizoen ontvangt u de NTFU-kalender, een boekwerk met vermelding van alle veld- en toertochten in het komende fietsseizoen.
 • Als Ledenpas-houder bent u verzekerd. In de standaard-verzekering is onder andere de vergoeding van materiële schade aan de fiets en persoonlijke eigendommen ten gevolge van een ongeval geregeld. Je bent niet alleen verzekerd tegen schade tijdens een NTFU-evenement, maar ook als je alleen of met clubgenoten gaat fietsen. Heb je meerdere fietsen, bijvoorbeeld een racefiets en een mountainbike, dan hoef je ze niet beiden te verzekeren. Je bent verzekerd voor de fiets waarop je op dat moment fietst.
 • Op vertoon van je Ledenkaart (persoonsgebonden) ontvang je 10% korting op alle artikelen (ook fietsen) bij onze hoofdkledingsponsor Van Ussen Tweewielers.
 • U ontvangt 10% korting op fietsaccessoires bij clubsponsor Grimpeur Wielersport.
 • U ontvangt een wekelijkse, digitale nieuwsbrief met alle activiteiten op een rij.
 • Al onze clubritten zijn digitaal, in GPX-formaat beschikbaar voor navigatie.
 • Bij officiële aangemelde clubritten is fietsen in de nieuwste/laatste versie clubkleding verplicht.
 • Als de (eerste) contributie en de eigen bijdrage voor de clubkleding ad € 60,00 zijn voldaan, krijgt u een mail van de penningmeester, dat clubkleding bij de kledingcoördinator is te bestellen.