TC de Liemers

 

Clubkleding TC de Liemers

Voor vragen over de clubkleding kunt u mailen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kleding2024Door de financiĆ«le steun van een aantal sponsoren is het mogelijk om clubkleding aan te schaffen voor een zeer aantrekkelijke prijs. De basisset bestaat uit een shirt met korte mouwen, een shirt met lange mouwen en een korte broek. 
Bij het shirt korte mouw kun je kiezen uit shirt Cadans, of de iets luxere Pro.

Tijdens de clubritten is het dragen van de nieuwste clubkleding verplicht!! We zijn namelijk erg blij met onze sponsoren.

Nieuwe leden en bestaande leden die (extra) kleding willen bestellen, kunnen kleding passen bij Bike&Run, aan de Grietsestraat 60-A te Zevenaar. Hier is paskleding voor dames en heren beschikbaar. Je kunt terecht tijdens hun openingstijden, een afspraak maken is niet nodig.

Nadat je kleding hebt gepast kun je de kleding bestellen via: 36 Wielershop - Professionele wielerkleding (36cycling.com)   

Bij de eerste aanschaf van de basisset ontvang je EUR 50 korting van onze club. Dit is al verrekend in de prijs op de site. Neem een kijkje op de site; naast de basisset is er o.a. ook een lange broek en een windstopper.

De bestellingen worden 1x per maand gecollecteerd, het duurt dan 6-8 weken alvorens je de kleding ontvangt.

Onze sponsoren zijn:Bandana2024
Partycentrum Plok

 

Breng ook eens een bezoek aan de websites van onze sponsoren.