TC de Liemers

Clubkleding TC de Liemers

Wielershirt 2019 voorkantDoor de financiële steun van een aantal sponsoren is het mogelijk clubkleding aan te schaffen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het basispakket bestaat uit een shirt met korte mouwen, een shirt met lange mouwen en een koersbroek met bretels. Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum (2019) is een nieuw ontwerp gemaakt voor onze clubkleding.

Tijdens de clubritten en de tochten vermeld in de TEP is het dragen van de - nieuwste - clubkleding verplicht! De z.g. trainingsritjes vallen hier niet onder. Als gebaar naar onze sponsoren is het wenselijk ook dan - zoveel mogelijk - in clubkleding te rijden.

Na bericht van de penningmeester dat de verschuldigde contributie en de bijdrage voor de clubkleding ad € 85,00 zijn voldaan, kunt u terecht bij Ab Lubbers, onze kledingcoördinator, voor het passen en bestellen van clubkleding. Stuur vooraf een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar Ab Lubbers, hij zal dan contact met je opnemen voor het maken van een afspraak.

De bedrijven die dit mogelijk maken zijn:Wielershirt 2019 achterkant
FeelGoodClub AeroFitt  (Hoofdsponsor clubkleding)
Plok
Steak'm
P-2 Advies
Kampioensbakker Paul Berntsen
Signnovation

Breng ook eens een bezoek aan de websites van onze sponsoren.