TC de Liemers

onderhoud MTBHet MTB-parcours in het Montferland wordt onderhouden door Natuurmonumenten met hulp van de regionale fietsclubs, waaronder TC de Liemers en MTB-club De Pedaleur.

In overleg met boswachter Marcel Dellink is het onderhoud vastgesteld van de vaste mtb-route op: zaterdag 14 april 2018.
De helpers worden verwacht om 8.45 uur op de parkeerplaats tegenover 't Peeske.

Zijn er nog knelpunten danwel aandachtpunten m.b.t. tot de route speel die informatie dan z.s.m. door aan Marco. In het vooroverleg met de boswachter kan hiermee bij de uitvoering van de werkzaamheden rekening worden gehouden.

In verschillende groepjes worden dan allerlei werkzaamheden aan het parcours gedaan, zoals snoei- en zaagwerk, maken van watergootjes, uitvullen van bochten, nieuwe palen plaatsen etc.

Natuurmonumenten zorgt voor het gereedschap en het materiaal.
Afgelopen jaren was het een gezellige drukte. We hebben weer veel vrijwilligers nodig. Lekker werken in de buitenlucht en een heerlijke lunch toe bij 't Heuveltje om ± 12.30 uur. Geef je dan ook massaal op. Vele handen maken licht werk.

Opgave bij Marco te Witt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.