TC de Liemers

onderhoud MTBHet MTB-parcours in het Montferland wordt onderhouden door Natuurmonumenten met hulp van de regionale fietsclubs, waaronder TC de Liemers.

Meerdere keren per jaar steken de vrijwilligers de handen uit de mouwen, zodat het parcours goed begaan is en blijft. Het fietsplezier en de veiligheid zijn belangrijke aandachtspunten.

Zijn er nog knelpunten danwel aandachtpunten m.b.t. tot de route speel die informatie dan z.s.m. door aan Marco. In het vooroverleg met de boswachter kan hiermee bij de uitvoering van de werkzaamheden rekening worden gehouden.

In verschillende groepjes worden dan allerlei werkzaamheden aan het parcours gedaan, zoals snoei- en zaagwerk, maken van watergootjes, uitvullen van bochten, nieuwe palen plaatsen etc.

Natuurmonumenten zorgt voor het gereedschap en het materiaal.
Afgelopen jaren was het een gezellige drukte. We hebben veel vrijwilligers nodig. Lekker werken in de buitenlucht en een heerlijke lunch toe bij 't Heuveltje om ± 12.30 uur. Geef je dan ook massaal op. Vele handen maken licht werk. Zaterdag 16 maart 2019 en zaterdag 7 september 2019.

Opgave bij Marco te Witt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.