TC de Liemers

Zaterdag 21 april 2018

Toerfietsclub TC de Liemers organiseert op zaterdag 21 april 2018 de TC de Liemers Classic, voorheen Reichswaldtour. Om onze status van ‘Extra goed geregeld’ waar te maken hebben we ook voor dit jaar weer ons uiterste best gedaan iets ‘moois’ neer te zetten.

De routes zijn compleet aangepast en vernieuwd. We bieden de fietsliefhebbers het cafetaria concept aan. Drie fantastische lussen die door onze omgeving gaan. Bepaal zelf welke lussen je wilt fietsen en in welke volgorde. Of je nu één of alle drie de lussen gaat rijden bepaal je helemaal zelf.

Classic tocht

De rode lus – De scherprechters van de Posbank

Vanaf de start kennen we eerst een vlakke aanloop om vervolgens te worden uitgedaagd op de eerste klim waar je al snel in het rood kunt fietsen maar bewaar nog wat energie voor wat er komen gaat. De afstand is 60 km

De groene lus – Het heuvelgebied van Montferland

De bosrijke en heuvelachtige omgeving van het Montferland kent vele verrassingen. De afstand is 65 km. We gaan ook delen van het NK parcours aandoen waar je nog even stevig op de trappers moet gaan staan en de finishlijn van het NK 2017 bij Specialized zult passeren.

De blauwe lus – De vergezichten van de Gelderse Poort

Deze lus kenmerkt zich als vrij vlak en geeft prachtige uitzichten. Over de dijken met prachtige uitzichten over het water van o.a. de rijn. De afstand is 55 km maar mocht de energie opraken dan kun je onderweg besluiten een afslag eerder te nemen en dan fiets je 40 km.

Na elke lus kom je terug op de Heerenmäten in Zevenaar waar je kunt pauzeren, rondneuzen op de BikeExpo en genieten van een hapje, drankje en entertainment. Welke lus je ook fietst? Je zult zien dat (prestatiegericht) fietsen en genieten heel goed samen gaat.

Ga voor een VIP arrangement

Wij bieden elke deelnemer een VIP arrangement aan zonder daarvoor extra te betalen. Schrijf je in voor 14 april 2018 en ontvang daarvoor;

• Korting op het inschrijfgeld
• Gratis kop koffie/thee mét een koek bij ontvangst
• Stuurbordje met jouw naam erop als herinnering
• Gratis toegang tot een bewaakte fietsenstalling
• Gratis parkeerplaats, voor als je met de auto komt
• Test ride op een Specialized fiets (zolang de voorraad strekt)

Fietsen op een Specialized Bike - TestRide

Specialized racefiets

Ben je op zoek naar een nieuwe racefiets en heb je altijd al eens op een Specialized willen fietsen?

Tijdens onze tocht bieden wij jou, in samenwerking met ‘Specialized’, deze mogelijkheid. Wanneer je voor 14 april 2018 inschrijft voor de TC de Liemers Classic bieden wij jou deze mogelijkheid. Je kunt dan een complete lus fietsen en aanvoelen hoe de fiets rijdt.

De toewijzing vindt plaats op volgorde van aanmelding en beschikbaarheid. Geef bij de inschrijving aan, bij overige producten, dat je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid.

   

 

Gastvrij onderkomen

Vanzelfsprekend hebben we volledig uitgepijlde routes, EHBO- en materiaalwagens op de route, parkeergelegenheid bij de start, goede verzorging en is er douchegelegenheid aanwezig. Wil je snel op pad? Dan kan dat met onze Scan & Go.
De route naar de startplaats, Atletiekbaan AV de Liemers, Heerenmäten 4, wordt vanaf de diverse invalswegen met borden aangegeven.

Wij verwelkomen je graag in ons kleurrijke onderkomen, die van alle gemakken is voorzien. Vanaf 08:00 uur kan er gestart worden en tot 17:00 uur kun je nog terecht in onze kantine om nog eens lekker na te kletsen onder het genot van een hapje en drankje.

Voor nadere informatie over onze tocht kunt je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zie ook TC de Liemers op Facebook en/of Twitter #TCdLClassic

Aanmelden

Twijfel niet en schrijf je hier uiterlijk vrijdag 13 april 2018 in, dan ben je verzekerd van het VIP arrangement. Dag-inschrijving is ook mogelijk maar dan zonder het VIP arrangement. En natuurlijk is samen fietsen leuker, dus breng het onder de aandacht van jouw (fiets)vrienden, collega’s en iedereen waarmee je deze unieke dag/kans mee wilt maken!

Het aantal deelnemers is beperkt tot 1500 personen. Dus VOL is VOL

Wilt je verzekerd zijn van deelname dan kun je al inschrijven voor de tocht, voorinschrijving is mogelijk via Fietssport.nl

Zonder voorinschrijving deelnemen, dan kun je betalen bij het startbureau.

Downloaden van het GPS-bestand van de rode lus. (Deze is een week van te voren beschikbaar)

Downloaden van het GPS-bestand van de groene lus. (Deze is een week van te voren beschikbaar)

Downloaden van het GPS-bestand van de blauwe lus lang. (Deze is een week van te voren beschikbaar)

Downloaden van het GPS-bestand van de blauwe lus kort. (Deze is een week van te voren beschikbaar)

De foto's van de TC de Liemers Classic 2018 staan online

Partners van de TC de Liemers Classic

Logo TCDL Classic partners

 

 

 

 

 

Sponsoren van de TC de Liemers Classic

Classic logo 4