TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

Opening weg 2017

Vijfenzeventig leden van TC de Liemers stonden zondag 26 maart aan de start op de Heerenmaten.

Door de (slechte) weersvoorspelling van vorige week was deze rit een week opgeschoven. Daarvoor werden we beloond.

Nu konden we onder mooie droge omstandigheden van start gaan. Na eerst in onze kantine een bak koffie te hebben gedronken was het de beurt aan fotograaf Rinus om een groepsfoto te maken.

Doordat we een mooie opkomst hadden was het ook goed mogelijk om onze nieuwe vorm van groepsindeling toe te passen. (Lees, “What’s in it for me?” op onze website voor meer informatie).

Vervolgens gingen de groepen A+, A, B+, B, B30 en C achtereenvolgens op pad richting Arnhem om over de Posbank te fietsen. Op de Zijpenberg zat, tussen de bosjes verscholen, fotograaf Paul ook plaatjes te schieten van zwoegende fietsers.

Wij waren beslist niet de enige wielrenners op de Posbank, we kwamen er vele tientallen tegen. Als we deze renners allemaal op onze TC de Liemers Classic mogen verwelkomen, dan zitten we zo vol met onze tocht. Alleen fietsen we dan niet weer over de Posbank, maar laten we andere mooie stukken zien. Bovendien gaan we ook in Duitsland fietsen. (Lees, “Wij vieren feest………” op onze website)

Wij wensen iedereen een mooi fietsseizoen.

De foto’s van de openingsrit kun je hier bekijken. (Zowel leden TC de Liemers als andere wielrenners)

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.