TC de Liemers

GPS-routes

GPS-routes zijn allemaal geactualiseerd. Zorg dat je de laatste versie gebruikt!!!!

We hebben al onze routes eens nader bekeken. Sommigen zijn aangepast, anderen zijn verwijderd. We hebben dit enerzijds gedaan om ze te verfraaien, anderzijds om de veiligheid te verbeteren. Een prettige bijkomstigheid is dat al onze routes ook direct vanaf deze site zijn te downloaden.

Via de wekelijkse nieuwsbrief worden de te rijden routes bekend gemaakt en kunnen de wegkapiteins c.q. bezitters van navigatie-apparatuur dan het gpx-bestand downloaden en vervolgens inlezen in hun Garmin etc. We hopen dat dit ertoe zal bijdragen het fietsen in clubverband nog leuker en vooral veiliger te maken.

Omdat de routes tussentijds ook bijgewerkt worden, moet men voor de te fietsen clubritten altijd de routes vanaf deze site downloaden, zodat je zeker weet dat je de meest actuele route gebruikt.

Voor de leden die zelf geen navigatie-apparaat hebben maar vooraf toch willen bekijken hoe de route loopt, is het mogelijk het programma Basecamp met als onderliggend kaartmateriaal de OpenFietsMap van de Benelux GRATIS te downloaden. De handleiding kun je hier vinden. Daarnaast is een duidelijke cursus beschikbaar op de volgende website: http://www.nederlandfietsland.nl/fietsen-met-gps .

Hieronder volgt een overzicht van de inmiddels ruim 100 routes die we beschikbaar hebben. De ritten zijn allemaal voorgereden en voldoen aan de eisen die wij daaraan stellen.

 

Meest gedownloade bestanden

101 Montferland 61 Km (GPS routes) Populair
102 Posbank 71 Km (GPS routes) Populair
111 Achterhoek 86 Km (GPS routes) Populair
103 Brummen 75 Km (GPS routes) Populair
105 Heteren Wolfheze 82 km (GPS routes) Populair
 
Powered by Phoca Download