TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

waw 2019 02

De temperaturen gaan weer de goed kant op dus kunnen we ook volop fietsen. Lekker met de korte broek en shirt met korte mouwen rondtoeren door de Liemers. Of lekker naar het buitenland, zoals een aantal leden van ons doen.

Vorige week zijn er diverse leden van ons terug gekomen van een tocht naar Leipzig, vanuit Bergh. Dit in het kader van het goede doel. Anderen gaan nog een mooie uitdaging tegemoet, zoals de Alpe d'HuZes.

Kortom de kilometers worden wel weer gemaakt.

De redactie van TC de Liemers heeft weer een mooi blad samengesteld met boeiende verhalen en zeer zeker de moeite waard om te lezen. Dus mocht je na een inspannende toertocht even lekker onderuit willen gaan zitten lees dan eens ons clubblad.

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.