TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

koppel

SPECIAAL voor de leden van TC de Liemers.

Iedereen kan meedoen en iedereen kan winnen. Het gaat dus niet om het snelste koppel.
Elk koppel geeft van te voren op met welke gemiddelde snelheid ze verwachten binnen te komen bij de finish. Het koppel dat het dichtst op de opgegeven snelheid zit wint de koppeltijdrit 2019 en een fantastische bokaal.

Hoe gaat het in zijn werk. Je geeft je als koppel vooraf op bij onderstaand contact persoon. Geen koppel kunnen vormen, geen probleem we koppelen je bij de start aan een ander clublid. We starten om 10:00 op de Herenmaten met het eerste koppel. Gezamenlijk leggen jullie zonder fietscomputer een 40 kilometer route af door Nederland en finishen jullie in Parijs Roubaix stijl op de sintel baan bij het clubhuis.

 

De prijsuitreiking wordt gedaan als het laatste koppel over de finish lijn is. Natuurlijk houden wij de verkeersregels in acht en houden rekening met onze mede weggebruikers.

De wachttijd zullen wij veraangenamen met koffie voorafgaand aan de start. Inrijden mag uiteraard ook. Na de finish zorgen wij voor een drankje en een broodje. Wil je meer drinken dan is de bar open en kun je extra drank bestellen tegen de normale tarieven.

26 mei is de start om 10:00u. Het club gebouw zal open zijn vanaf 9:30u voor een kop koffie of thee. Registreren kan tot 16 mei door je op te geven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op deze manier kunnen wij de inkopen afstemmen op het aantal deelnemers.

De reguliere clubrit komt te vervallen. Bij slecht weer lassen wij de Koppeltijdrit af en gaan we op zoek gaan naar een nieuwe datum.

Reden genoeg om op zondag aan de start te staan. Iets korter rondje maar minstens zo veel lol en tijd met elkaar. En wie weet pronkt die mooie prijs straks bij jou op de kast.

Wij kijken uit naar jullie komst!

 

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.