TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

Korting promotie 3

Iedereen in Nederland heeft wel een fiets, als je de statistieken moet geloven, want er zijn meer fietsen in Nederland dan dat we inwoners hebben. Maar zo simpel is het natuurlijk niet. Sommige mensen hebben wel twee of drie fietsen. De verzamelaars nog daargelaten die er nog een paar meer hebben. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Of je nou een MTB, Crosser, Racefiets, E-bike of stadsfiets hebt, ze brengen je allemaal van A naar B. Welke fiets je ook hebt, het is belangrijk

dat hij voldoet aan jouw verwachtingen. Deze bedrijven kunnen jou daarbij helpen.

Ben jij op zoek naar een andere fiets, of zie je een E-bike ook wel zitten? Of wil jij nu wel eens weten of je daadwerkelijk goed op de fiets zit en alle energie goed wordt gebruikt? Dat kan allemaal omdat jij deel genomen hebt aan één van onze tochten. Want deze bedrijven hebben korting-coupons met ons samengesteld waarvan jij weer kunt profiteren.
Maar vergeet niet …………. Kom dan wel onze TC de Liemers Classic of de Recreanten toertocht fietsen en schrijf je nu gelijk in………….

Ga naar onze pagina: Wij vieren feest………… daar staan een paar handige links om je gelijk in te schrijven.

Voorkom teleurstellingen en wees er op tijd bij, want bij ons geldt: VOL is VOL!

*Dit waren alle acht bedrijven die meedoen aan de kortingsactie.

Nog even op een rijtje;

Steak’m, Kade Tolkamer, Stadsbrouwerij Wittenburg (Lees: Uit eten met TC de Liemers! )
Onbike.nl, Kapsalon Cor, Bruna Zevenaar (Lees: Gesoigneerd op de fiets! )
Van Ussen, FitYourBike (Lees: Welke fiets past jou het best? )

De Algemene voorwaarden voor het gebruik van de coupons.

actie 3

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.