TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

Korting promotie 2

Zijn de mannen en de vrouwen die met grote regelmaat door ons landschap fietsen eigenlijk ijdel?

De vraag stellen is hem eigenlijk ook al gelijk beantwoorden. JA, de meeste wel. Het komt niet vaak voor dat je een wielrenner

tegenkomt waarvan de fietst niet netjes gepoetst is, voordat hij of zij aan de tocht begint. Ook de kleren moeten er netjes uitzien met uiteraard een perfecte pasvorm, én een goed zeempje om al die kilometers goed op het zadel te kunnen blijven zitten.

Bovendien, als het weer beter wordt en de benen worden blootgesteld aan de buitenlucht, gaat er wel eerst een mes overheen. Is dat nou typerend voor de wielrenner? Nou nee, dit geld voor veel fietsers, of je nou op de MTB zit of de Crosser, je wilt er netjes en verzorgd uit zien.

Speciaal voor onze deelnemers aan onze tochten hebben wij een aantal bedrijven geselecteerd waar je tegen een mooie korting inkopen kunt doen. Als je met een bezweet shirt en verwarde haren weer terugkomt op het finish terrein kun je alvast gaan nadenken wanneer je jouw korting te gelde gaat maken.

Ben jij op zoek naar dat ene mooie wielershirt met bijpassend koersbroek? Of wil jij je haren eens een mooie coupe geven? Of wil je eerst nog eens lekker neuzen in één van die vele wielerbladen? Dat kan allemaal omdat jij deel genomen hebt aan één van onze tochten. Want al deze bedrijven hebben korting-coupons met ons samengesteld waarvan jij weer kunt profiteren.

Maar vergeet niet …………. Kom dan wel onze TC de Liemers Classic of de Recreanten toertocht fietsen en schrijf je nu gelijk in………….

Ga naar onze pagina: Wij vieren feest………… daar staan een paar handige links om je gelijk in te schrijven.

Voorkom teleurstellingen en wees er op tijd bij, want bij ons geldt: VOL is VOL!

*Dit zijn een paar bedrijven die meedoen aan de kortingsactie, zo zijn er nog een aantal, daarover later meer.

De Algemene voorwaarden voor het gebruik van de coupons.

actie 2

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.