TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

Organisatie partner

Dit jaar wordt het Nederlands Kampioenschap Wegwielrennen gehouden in het prachtige gebied met de naam ‘Montferland’. Op 17 juni beginnen de junioren en nieuwelingen en op 25 juni zijn de Elite mannen aan de beurt. In de dagen daartussen is er nog veel meer wielerspektakel, waar je beslist bij wilt zijn.

Het Montferland is praktisch in onze achtertuin, waar we zeer veelvuldig met onze fiets in rondtoeren. Wij kennen dit gebied dan ook uitermate goed en is het ook logisch dat onze club graag betrokken is bij de NK organisatie.

Wij hebben dan ook onze afstanden van 120 en 150 km zodanig uitgepijlt dat we ook over het NK parcours gaan rijden waar in juni de wedstrijden worden gehouden. We laten je over de finish streep fietsen die pal voor de deur ligt van Specialized. Zodat je weet hoe de laatste meters aanvoelen voor de wedstrijdrijders. Ervaar hoe het is, om over de klinkers naar boven te klimmen op de Bovendorpsstraat en je snel nog even een blik kunt werpen op de Torenmolen. Voor de klim bij het Peeske over het mooie gladde asfalt, hebben we een Strava momentje aangemaakt, en kun je jouw resultaten mooi vergelijken met je medefietsliefhebbers.

Als je dat nu allemaal eerst eens zelf gefietst hebt! Hoe mooi zou het dan zijn als je er in juni zelf ‘live’ bij kunt zijn en mee mag rijden in de gastenwagen. Beleef de koers van heel dichtbij. Luister mee met de koersradio. Dat kan! Als je deelneemt aan één van onze tochten die plaatvinden op 22 en 23 april, maak jij kans op een ‘voucher’. Je wordt dan ontvangen bij Specialized en na je kop koffie wordt je rondgeleid en krijg je een kijkje achter de schermen en natuurlijk die rit in de gastenwagen tijdens de wedstrijd.

Wij gaan 10 vouchers verloten onder de eerste 500 inschrijvers, die we op 19 april gaan bekendmaken. Dus wees er snel bij want OP is OP.

Op de pagina; Wij vieren feest.......... zie je een aantal handige links om gelijk in te schrijven.

Organisatie partner 2 2

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.