TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

Korting promotie 1

Begint het water jou ook al uit de mond te lopen als je die foto hierboven ziet? Nou, bij mij wel. Wielrennen en eten, dat is een zeer belangrijke combinatie.

De profrenners verbranden duizenden calorieën op een dag, wanneer ze een wedstrijd rijden. De gemiddelde toerfietser zal bij onze grootste afstand wel zo’n beetje tussen de 3000 en 4000 calorieën verbranden, althans volgens de caloriecalculator. Dit is van een aantal factoren afhankelijk.

Hierbij valt mij wel op dat er wat dat betreft een verschil is tussen mannen en vrouwen. Wanneer een man en vrouw gelijkwaardig zijn qua postuur, leeftijd e.d., heeft de vrouw meer calorieën verbrand aan het einde van de tocht dan de man. Terwijl, als we kijken naar wat mannen en vrouwen gemiddeld per dag nodig hebben, dan is dat 2500 kcal voor de man en 2000 kcal voor de vrouw.

Genoeg over de calorieën! Laten we het hebben over het uit eten gaan. Speciaal voor onze deelnemers aan onze tochten hebben wij afspraken kunnen maken met een paar prachtige bedrijven waar je heerlijk kunt eten. Als jij ’s avonds moe en voldaan van onze toertocht naar huis rijdt kun je alvast gaan nadenken over waar je wilt gaan eten. Nodig je partner voor een gezellig avondje uit, of ga samen met je vrienden of kinderen. Dankzij jou hebben ze een gezellig uitje. Als je dan aan het eind van de avond moet afrekenen blijft er meer in jouw portemonnee achter, dankzij de korting waarvoor jij je in het zweet hebt gewerkt.

Dus, of je nu wilt gaan eten aan de kade, met een prachtig uitzicht over het water. Of je wilt gaan eten met zo’n goudgele, zelf gebrouwen rakker naast je. Of je hebt zin in een lekkere bewusteak aan een stoere tafel. De keuze is aan jou, want die kortings-coupons heb jij toch maar mooi bij elkaar gefietst.

Bijkomend voordeel.

Je hebt gelijk weer een hoop goodwill opgebouwd en je kunt jouw volgende fietsuitje alweer gaan plannen. Maar vergeet niet ………….

Kom dan wel onze TC de Liemers Classic of de Recreanten toertocht fietsen en schrijf je nu gelijk in………….

Ga naar onze pagina: Wij vieren feest………… daar staan een paar handige links om je gelijk in te schrijven.

Voorkom teleurstellingen en wees er op tijd bij, want bij ons geldt: VOL is VOL !

*Dit zijn een paar bedrijven die meedoen aan de kortingsactie, zo zijn er nog een aantal, daarover later meer.

De Algemene voorwaarden voor het gebruik van de coupons.

actie 1

 

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.