TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

Verloting

Zijn ze bij TC de Liemers de weg kwijt? Dat is toch een fietsvereniging en geen loterij vereniging!

Wees gerust, dat klopt helemaal. Onze vereniging is opgericht door enthousiaste fietsers die graag in groepsverband willen fietsen, zowel sportief als recreatief.

Jaarlijks organiseren wij in het voorjaar een fantastische toertocht en laten de deelnemers genieten van onze prachtige omgeving. Vele vrijwilligers binnen onze club zijn er maandenlang en vele uren mee bezig, om onze tochten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Na al die inspanningen willen wij natuurlijk ook graag veel deelnemers verwelkomen.

Hoewel ook bij onze tocht geldt:  VOL is VOL

Tegenwoordig is er ook een enorm aanbod aan tochten die je kunt rijden, maar er zijn er niet zoveel met een driesterren status. Onze TC de Liemers Classic behoort daar wel toe. Wij vinden dat fietsen ook een beleving moet zijn, waarbij allerlei aspecten aan bod moeten komen en niet alleen afzien, maar ook een warm welkom, goede verzorging, mooie routes, extra's. ..........

Deze verloting is zo'n extra. Geef jezelf de kans op een handige voetpomp, zodat jouw bandjes altijd goed op spanning staan. Of een handige mini tool, voor als je onderweg een keer pech hebt. Of ben je toe aan een nieuwe buitenband. Of één van de andere prachtige prijzen die we gaan weggeven.

Reden genoeg om je snel in te schrijven.........

Dus, kom nadat je de tocht hebt voltooid naar de kantine. Kunnen we onder het genot van een lekkere bak koffie (of iets anders) in ons kleurrijke nieuwe onderkomen eens napraten. Dan kijken we gelijk of jij één van de gelukkige prijswinnaars bent van één van de vele prijzen die we gaan verloten.

Wil je niet teleurgesteld worden? Schrijf je dan in, vóór 19 april, en je doet GEGARANDEERD* mee met de verloting.

Want voor de tocht geldt:  VOL is VOL

Ga naar de pagina 'Wij vieren feest......... ' daar staan een aantal handige links, om direct te kunnen inschrijven. Tot 22 en/of 23 april.

Overigens........... deze verloting geldt ook voor de deelnemers aan onze Recreanten toertocht

 

* Als het aantal voorinschrijvingen ons maximaal aantal deelnemers overschrijdt wordt er op volgorde van aanmeldingsdatum geselecteerd.

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.