TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

Voorkant WaW 2017 01Zoals al jaren gebruikelijk zetten we ons clubblad “Wiel aan Wiel” ook digitaal op onze website.

De bijna 400 gedrukte exemplaren gaan ook nog eens naar onze leden en adverteerders.

Was het voorheen zo dat we de digitale versie zonder advertenties plaatsen! Vanaf nu gaan we dat met advertenties doen.

De reden dat we dat niet deden was puur een praktische aangelegenheid. Aangezien we redelijk veel pagina’s hebben waren de bestanden ook vrij groot en duurde het een eeuwigheid om het PDF bestand te downloaden. Tegenwoordig is dat met de huidige internet snelheden geen probleem meer.

Zodoende heeft onze redactie, is samenspraak met de webmaster, besloten om niet meer te knippen in ons clubblad maar deze in zijn geheel aan te bieden. Voor onze adverteerders betekent dat het verspreidingsgebied natuurlijk ook nog eens aanzienlijk toeneemt.

Wat brengt ons de eerste editie van 2017?

Uiteraard een aantal pagina’s van het bestuur, want we hebben op 20 maart onze voorjaars ledenvergadering.

De voorbereidingen van onze “TC de Liemers Classic” is volop in gang gezet, dus ook een voorlopige helperslijst. Kijk gerust eens door de namen heen, wellicht ontdek je nog een paar bekenden van je.

De tourprogramma’s staan er ook al in, want het wegseizoen staat ook op het punt van beginnen.

Een toelichting op de driedaagse, later dit jaar, want die moet ook op tijd voorbereid worden.

Je kunt ook verhalen lezen van clubleden van TC de Liemers en de vaste rubrieken zoals “Nieuwe leden”, “Lief en Leed” en de gedichten van Jos Schipper.

De redactie heeft weer een mooi blad samengesteld en mede dankzij onze adverteerders kunnen we ook nog steeds exemplaren blijven drukken en blijven we de mogelijkheid houden om ons blad ook zonder internet te lezen.

Veel leesplezier. Klik hier om te downloaden.

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.