TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

TC de Liemers oude websiteNa enige maanden voorbereiding is die er dan, onze nieuwe “website”. De oude site heeft 10 jaar uitstekend zijn dienst bewezen en heeft velen van ons goed op de hoogte gehouden met betrekking tot de activiteiten van onze vereniging. Deze site is gebouwd op de laatste stand van zaken die niet alleen via de pc goed is te bekijken maar ook op andere mobiele ‘devices’.

Op bijgaande afbeelding nog even een terugblik over hoe het was. We hebben de ‘social media’ items gelijktijdig meer geïntegreerd maar we hebben ook een aantal zaken weg gelaten.

Zo is ons fotoalbum niet meer op de site te vinden maar worden de foto’s gepubliceerd op één van onze Facebook pagina’s. Ook is het gastenboek verdwenen, reacties kunnen geplaatst worden op de diverse ‘social media’ kanalen.

Mocht je die mogelijkheid niet hebben kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze

webmaster, via de contactbutton op de ‘homepage’.

Ons doel was om een zo overzichtelijk mogelijke site te maken waarbij alle noodzakelijke informatie goed is te vinden. Vanzelfsprekend zijn we benieuwd wat jij ervan vindt. Stuur je reactie naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In 2017 zullen nog meer veranderen gaan plaatsvinden, hou daarvoor onze website goed in de gaten ..........

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.