TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

vb2016 5 flitsHet officiële wegseizoen zit er inmiddels op. Onder een stralende zon kwamen ruim 70 leden naar Heerenmäten om deel te nemen aan de sluitingsrit. Genietend van de (gratis) koffie met gebak werd op het terras van Jan Ter Voertin Megchelen gezellig teruggeblikt op het afgelopen seizoen en werden misschien plannen voor het komende jaar uitgewisseld. 

In deze uitgave veel verslagen van de laatste grote clubactiviteiten en de sportieve "tussendoortjes" van diverse groepen leden in het buitenland. In deze WAW ook al de uitnodiging voor onze najaarsvergadering, die weer gehouden zal worden in de kantine van AV de Liemers. Net voor de sluitingsdatum van het blad is het bestuur een overeenkomst aangegaan voor de huur van de kantine voor 10 bijeenkomsten per jaar en daarnaast huren we nu een moderne berging. Paul Peters duikt nog eens in de oude doos en praat ons bij over historische gebeurtenissen met en over TC de Liemers. Dus is er weer voldoende leesvoer. Het blad is vanavond al beschikbaar via onze website.

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.