TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

vb2016 4 flitsIn de vakantieperiode is het vaak wat moeilijker voldoende copy binnen te krijgen om ons clubblad WAW te kunnen vullen. Als redaktie hoop je dan wat "tijdloze" artikelen op de plank te hebben liggen om weer een volwaardig blad uit te kunnen brengen. Ook deze uitgave moest de redaktie alle zeilen bijzetten om aan voldoende pagina's te komen. Dit doet echter geen afbreuk aan de inhoud van het blad.

De vakantieperiode is vaak bij uitstek de tijd om die ultieme prestatie neer te zetten die je altijd al op je bucketlist had staan. In deze uitgave staan dan ook een aantal lezenswaardige verhalen van uitzonderlijke sportieve prestaties van clubleden van TC de Liemers. Tevens kunnen jullie de laatste mededelingen lezen over ons clubweekend naar Weert in september. Vanavond is de digitale versie al te bekijken op de website. De gedrukte versie zal een deze dagen bij de leden worden bezorgd. Veel leesplezier!

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.