TC de Liemers

Welkom bij TC de Liemers uit Zevenaar

Contact

TC de Liemers 900dpi 1

Nieuwsflitsen!

vb2016 3 flitsInmiddels zijn er weer 2 maanden voorbij en is het dus weer tijd voor de volgende uitgave van ons clubblad 'Wiel aan Wiel'. De redaktie is druk in de weer geweest om de aangeleverde kopij te screnen en klaar te maken voor de drukker, opdat deze er weer een fraai boekwerk van kan maken.

Zoals jullie in deze uitgave kunnen lezen zijn we gestart met de voorbereidingen voor een nieuwe website die weer voldoet aan de technische mogelijkheden die tegenwoordig aan een website worden gesteld. De huidige draait zo slecht dat ik soms al zaken moet verwijderen om de boel draaiende te houden. Met een muisklik op het voorblad van WAW wordt men doorgelinkt naar het clubblad.

Veel leesplezier!

Het clubblad van TC de Liemers 'Wiel aan wiel'

Het blad verschijnt meerdere keren per jaar in een oplage van 300 exemplaren. Hierin vind je allerlei mededelingen en wetenswaardigheden over de vereniging, zoals de wekelijkse clubritten en veldtoertochten. Reisverslagen van buitenlandse tochten van onze clubleden, bestuursmededelingen etc. Naast de website en de wekelijkse nieuwsbrief, is het clubblad het middel bij uitstek om de leden op de hoogte te houden van het wel en wee van de club. Het blad wordt ook digitaal beschikbaar gesteld.