TC de Liemers

De nieuwe opzet van vorig jaar is goed bevallen en wordt daarom als zodanig voortgezet. We organiseren een apart evenement voor de MTB'ers en de toerfietsers.

Toerfietsers

Dit jaar gaan de toerfietsers richting Dordrecht, waar we twee nachten in een Postillion Hotel verblijven. De afstanden van de heen- en terugweg liggen tussen de 120 en 140 km. Op zaterdag zal er een rondje richting de kust worden gereden en zal de afstand 110 of 150 km zijn. Het Clubweekend vindt dit jaar plaats op 25, 26 en 27 augustus 2017. Aanmelden kan voor eind juni, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Clubweekend 2017

MTB

Het MTB weekend is in de Eifel en zal plaatsvinden op 15, 16 en 17 september 2017. Daar wordt overnacht in de plaats Altenahr bij Hotel restaurant Tannenhof. Was het vorig jaar uitdagend! Ook dit jaar komt de geoefende MTB-er weer volledig aan zijn trekken.
De beschikbaarheid is beperkt, dus wie het eerst inschrijft heeft nog een plekje. Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Trans Limburg

                                                                     De MTB'ers die in 2016 hebben deelgenomen aan de Trans Limburg