TC de Liemers

Wij organiseren een apart evenement (clubweekend) voor de MTB'ers en de toerfietsers.

Toerfietsers

Veel leden hebben aangegeven nog een keer richting Ommen te willen fietsen. We gaan dus wederom noordwaarts. Natuurlijk met andere routes voor alle groepen. Voor de C-groep op de heenweg ± 105 km en voor de anderen ± 135 km. We vertrekken op vrijdag 16 augustus en komen zondag 18 augustus weer terug in Zevenaar. We overnachten natuurlijk in het 3-sterren Hampshire Paping Hotel & Spa in het mooie Vechtdal.

In dit dal zal ook de zaterdagse toertocht worden verreden. Voor de die-hards zal er een flinke route worden gemaakt, zodat iedereen aan zijn trekken zal komen. Na de geweldige inspanningen kunnen we helemaal bijkomen tijdens het geweldige dinerbuffet.

De kosten bedragen € 110,00 per persoon. Het verschuldigde bedrag kan worden overgemaakt op rekening NL59RABO 0374 803 889 t.n.v. TC de Liemers.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Clubweekend 2019

MTB

Dit jaar gaan we naar België, wel te verstaan het plaatsje Xhoris. De accommodatie waar we zitten heet Relaxhoris (www.relaxhoris.be).

Relaxhoris, een gerestaureerde hoeve uit 1613, ligt in het pittoreske dorpje Xhoris in het hart van de Ardennen. Het is de ideale uitvalsbasis voor familievakanties, wandel- en fietstochten.

In en rond Xhoris valt er heel wat te beleven: Durbuy, het kleinste stadje van het land, de grotten van Remouchamps en tal van leuke attracties.

De kosten/eigen bijdrage zullen in de lijn liggen van afgelopen jaren.
De insteek moet zijn dat eenieder mee moet kunnen met het clubweekend!!

Wij zullen hierbij rekening houden bij het samenstellen van de routes.
Men dient natuurlijk wel wat ervaring hebben met het rijden op de ATB fiets.

We gaan op 20, 21 en 22 september 2019.  Het aantal deelnemers is maximaal 16 personen.

Aanmelden voor 31 mei 2019 bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trans Limburg

                                                                     De MTB'ers die in 2016 hebben deelgenomen aan de Trans Limburg