TC de Liemers

De nieuwe opzet van vorig jaar is goed bevallen en wordt daarom als zodanig voortgezet. We organiseren een apart evenement voor de MTB'ers en de toerfietsers.

Toerfietsers

Dit jaar gaan de toerfietsers richting Dordrecht, waar we twee nachten in een Postillion Hotel verblijven. De afstanden van de heen- en terugweg liggen tussen de 120 en 140 km. Op zaterdag zal er een rondje richting de kust worden gereden en zal de afstand 110 of 150 km zijn. Het Clubweekend vindt dit jaar plaats op 25, 26 en 27 augustus 2017. Aanmelden kan voor eind juni, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Clubweekend 2017

MTB

Het MTB weekend is vlakbij Willingen in Sauerland en zal plaatsvinden op 14, 15 en 16 september 2018. Daar wordt overnacht in de plaats Willingen bij Landhaus Itterbach. De keuze is gevallen op een gebied waar je mooi kunt fietsen met de MTB en waar natuurlijk veel uitdaging in zit. We houden wel rekening met niveau verschillen, zodat je ook nog wat te kiezen hebt.

Itterbach lig op ca 1,5 km van Willingen af. Dus op loopafstand naar het centrum voor vertier en de nachten zijn rustig zodat je goed kunt uitrusten voor de volgende dag. Routes zijn er in overvloed. We hebben nu geresveerd voor 15 deelnemers, maar er kan bijgeboekt worden, mits dat op korte termijn wordt aangegeven. De inschrijving sluit op 31 mei. Aanmelden kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trans Limburg

                                                                     De MTB'ers die in 2016 hebben deelgenomen aan de Trans Limburg